Yuan Qigong lessen 

Er wordt wekelijks les gegeven in Leuvenheim en Apeldoorn.  

In Apeldoorn wordt les gegeven in Talmaborgh en De Matenhof. Hier zijn vooral 60 plussers cursist. Het programma wordt altijd aangepast aan het niveau van de groep. In Leuvenheim  wordt aan een, inmiddels,  gevorderde groep les gegeven. Toch kun je in  alle groepen instappen. Handig is het om even te overleggen waar je je het beste bij voelt.

PrivĂ© les Yuan Qigong

Het is mogelijk prive les te krijgen. In dat geval wordt de les helemaal aangepast aan wat jij kunt en nodig hebt. 

Je kunt ook als  groep  een keer een dag les willen hebben. Met een groep vriendinnen, familie, of  in het kader van teambuilding. Zodra je 6 mensen hebt en een ruimte om in te werken kom ik graag naar je toe.

In alle gevallen is het goed mogelijk de oefeningen thuis te doen. Een  dvd kan als reminder dienst doen. Dit kan niet de lessen vervangen. 

Tarieven/Aanmelden Yuan Qigong lessen

Voor de lessen kun je op elk gewenst moment instappen. Wel graag van tevoren even contact via tel of mail. De eerste les kost 10 euro. Besluit je daarna mee te doen, betaal je 12,50 per les, of 100 euro voor 10 lessen. Je hebt 12 weken de tijd deze 10 lessen te volgen. Bij de lessen in Apeldoorn betaal je minder, daar is Stimenz de organisator en worden de lessen gedeeltelijk gesubsidieerd.

Qi Rising

Wichmond

0575 442826
06 12150415
info AT qi-rising DOT nl