Yuan Qigong lessen 

Er wordt wekelijks les gegeven in Zutphen, Leuvenheim en Apeldoorn.  

In Apeldoorn wordt les gegeven in Talmaborgh en De Matenhof. Hier zijn vooral 60 plussers cursist. Het programma wordt altijd aangepast aan het niveau van de groep. In Leuvenheim  wordt aan een, inmiddels,  gevorderde groep les gegeven. In Zutphen wordt in januari 2020 gestart. Hier worden de lessen specifiek gericht op mensen met reumatische aandoeningen. Je kunt je opgeven via de ReumaVereniging zutphen.Wil je ergens instappen neem vooral contact met me op!  Afhankelijk van de beginsituatie  zorgen we voor een zo soepel  mogelijke instap.   

PrivĂ© les Yuan Qigong

Het is mogelijk prive les te krijgen. In dat geval wordt de les helemaal aangepast aan wat jij kunt en nodig hebt. 

Je kunt ook als  groep  een keer een dag les willen hebben. Met een groep vriendinnen, familie, of  in het kader van teambuilding. Zodra je 6 mensen hebt en een ruimte om in te werken kom ik graag naar je toe.

In alle gevallen is het goed mogelijk de oefeningen thuis te doen. Een  dvd kan als reminder dienst doen. Dit kan niet de lessen vervangen. 

Tarieven/Aanmelden Yuan Qigong lessen

Voor de lessen kun je op elk gewenst moment instappen. Wel graag van tevoren even contact via tel of mail. De eerste les is gratis, je kunt gewoon sfeer proeven en voelen of het iets voor je is. Besluit je daarna mee te doen, betaal je 12,50 per les, of 100 euro voor 10 lessen. Je hebt 12 weken de tijd deze 10 lessen te volgen. Bij de lessen in Apeldoorn betaal je minder, daar is Stimenz de organisator en worden de lessen gedeeltelijk gesubsidieerd. Ook bij Bara gelden andere tarieven. 

Locaties:

Wo mor             Talmaborgh        Fortlaan 47                 Apeldoorn             9.30 - 11.00

Do mor              De Berghorst    Gijsbrechtgaarde 30   Apeldoorn              9.30 - 11.00

Do av                 De Wildbaan      Spankerenseweg 16  Leuvenheim        19.00 - 20.15

Qi Rising

Wichmond

0575 442826
06 12150415
info AT qi-rising DOT nl