Over Ina

Mijn naam is Ina van Smaalen. Ik bied in mijn lessen je de gelegenheid je meer te ontspannen. Daardoor wordt het makkelijker het contact met ons lichaam te ervaren. Dit biedt weer de gelegenheid te luisteren naar de signalen die ons lichaam afgeeft. Ik ben m'n leven lang bij onderwijs betrokken geweest. Bij verschillende soorten onderwijs en bij verschillende doelgroepen. In de loop van de tijd is bewustzijnsontwikkeling  steeds belangrijker geworden. Over deze ontwikkeling heb ik inmiddels meer dan 40 les gekregen en gegeven. In die tijd werd het ontzag voor het menselijk lichaam steeds groter. De enorme organisatiegraad van het lichaam! Alles wat het lichaam "zomaar, vanzelf" doet. O.a. het vermogen van het lichaam om zichzelf te helen. De kracht van het lichaam dat je in genezing en in het placebo effect terug vindt. In mijn ogen is dat  een geweldige kracht. In mijn werk bij Intuitieve Trainingen was het ontwikkelen van dat  healingvermogen een van de gereedschappen.

 Yuan Qigong, Ren Xue, de nieuwe Qigong methode

Ik ben zelf in dit werk opgeleid door Yuan Tze, oprichter van Ren Xue als nieuwe Qigong methode, en aangesloten bij Ren Xue International. Over Ren Xue ga ik in de loop van de tijd meer vertellen. 

Informatie over de Nederlandse Yuan Qigong gaat binnenkort volgen. Ook daar zijn veranderingen gaande! Voor informatie van de internationale site kun je kijken op  www.renxueinternational.org

Ina van Smaalen - Wichmond

 

 

REN XUE

Qi Rising

Wichmond

0575 442826
06 12150415
info AT qi-rising DOT nl